Història

Com tot bon negoci familiar, El Allioli té una gran història al darrera.

Tot va començar el 1983 quan en Celestino va decidir embarcar-se en l’aventura d’obrir el seu propi restaurant. L’inici d’aquesta aventura va estar motivat per la seva afició a la bona gastronomia i per la seva il·lusió de començar un projecte desde zero dins del sector de la restauració. En aquell temps en Celestino no tenia experiència en el sector; però gràcies a les seves ganes d’oferir un bon servei i al recolzament de la seva família, especialment el del seu pare, el yayo Celestino, va aconseguir que El Allioli, construït en un antic hostal, es convertís en el restaurant de referència de cuina catalana i carn a la brasa de la zona.

Un fet que sorprèn als clients de El Allioli és l’estètica del local, ja que l’edifici conserva l’antiga façana de l’hostal però a l’interior s’hi troba una estètica inesperada: et fa sentir com si estiguessis dins d’una cova. Fins i tot s’hi poden trobar pintures rupestres.

T’animes a buscar-les?

En Celestino sempre ha defensat la qualitat per sobre de qualsevol tècnica i és per aquest motiu que va tenir clar que l’essència del restaurant havia de ser aquesta. Fet que es reflecteix en la seva cuina amb plats senzills i elaborats amb productes de qualitat.
En l’actualitat, i gràcies al temps i l’esforç dedicat a trobar els millors proveïdors, El Allioli ofereix dins la seva carta diferents tipus i talls de carn de màxima qualitat cuinats a la brasa.
Un dels plats estrella y que molts clients gaudeixen quan venen a visitar-nos és la mitjana (o «chuletón») d’1kg a la brasa.